söndag 9 december 2012

Bakom kulisserna med Södra Riket II

I år arrangerades det bara ett enda lajv i kampanjen, vilket faktiskt gör 2012 till det sämsta året hitills sett till antal Granlandslajv. Det lajv som arrangerades - Södra Riket II - blev dock lyckat. Vi har tidigare visat trailern och bilder från inspirationsfotograferingen vi gjorde inför lajvet, men nu tänkte jag komplettera med lite material från bakom kulisserna i form av den ursprungliga trailern, som spreds med syfte att skapa ett intresse för arrangörer och funktionärer. Notera ett något annorlunda val av bilder (den här trailern gjordes innan vi tog stämningsfotografierna) och det faktum att det är betydligt mer text i den här versionen.






I övrigt bjuder bloggen på en länk till Legionen är vårt fosterland, en novell som sammanfattar vad som hände på lajvet ur viceprefekt Grimkils ögon. Den hittar ni HÄR.

Avslutningsvis vill bloggen passa på att påminna om att det nästa lördag är release- och avslutningsfest för verksamhetsåret 2012 samt release för Granland III. På festen kommer vi också prata lite om andra lajv som planeras för 2013 och 2014. Alla föreningens medlemmar är självklart välkommna! Lördagen den 15:e från 20:00. Olofsgatan 7b, Hötorget.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar